• Bar

  El bar principal de l'Hotel està obert durant tot el dia i fins la mitja nit. Ofereix servei de cafeteria i tota mena de begudes nacionals i internacionals, snacks i animació nocturna.

 • Restaurant

  El restaurant de l'Hotel ofereix un servei de bufet lliure en tots els àpats, esmorzar, dinar i sopar. Les begudes no estan incloses al preu dels àpats

 • Piscina / jardí

  Per a les seves estones de relax i diversió els convidem a visitar el nostre Jardí de 2.000m2, amb servei gratuït per els nostres clients de Hamaques i parasols, 2 piscines per adults i una per a nens. En temporada alta obrim el nostre bar exterior on els oferim, begudes de tot tipus, entrepans, gelats i snacks.

 • Espectacles

  Tenim un programa d'espectacles nocturn, de musica en viu, màgia, flamenc, i entreteniment, de 4 a 6 cops per setmana en temporada baixa. En temporada alta es complementa amb programa d'animació per a nens, i activitats per adults també durant el dia. Quan el temps ho permet els espectacles es fan al Jardí.

 • Zona infantil

  En temporada alta, posem a la disposició dels nostres clients el servei de Miniclub, on els nostres monitors i monitores preparen tot un seguit d’activitats per als més petits de la casa: tallers de manualitats, concursos, campionats esportius, activitats aquàtiques, minidisco, etc.